Рейтинг@Mail.ru
Головна Спрощенний режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ННСГБ НААН - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>A=Левицька, С.@<.>
Загальна кількість знайдених документів : 13
Показані документи с 1 по 13
1.
   542580
   А 86


    Артюшок , В. С.
    Виробничий потенціал у стратегічному розвитку лісогосподарського підприємства [Текст] / В. С. Артюшок , К. А. Артюшок ; рец.: О. І. Фурдичко , С. О. Левицька ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Міжнар. екон. - гуманіт. ун-т ім. Степана Дем'янчука. - Рівне : [б. в.], 2012. - 224 с. - Бібліогр.: с. 159-167. - ISBN 978-617-601-046-3 : 22.00 грн
УДК
Рубрики: Лісова промисловість--Загальні питання

Утримувачі документа:
НСГБ НААН

Дод.точки доступу:
Артюшок , К.А.; Фурдичко , О.І. \рец.\; Левицька, С.О. \рец.\; М-во освіти і науки, молоді та спорту України; Міжнар. екон. - гуманіт. ун-т ім. Степана Дем'янчука
Примірників всього: 1
ХР (1)
Свободны: ХР (1)
Знайти схожі

2.


    Левицька, С. О.
    Проблеми облікового відображення результатів фінансової діяльності підприємств [Текст] / С. О. Левицька, І. П. Панчук // Облік і фінанси = Accounting & Finance. - 2014. - N 4. - С. 41 - 46. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Бухгалтерський облік


Дод.точки доступу:
Панчук, І.П.

Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

3.


    Левицька, С. О.
    Про відтворення ресурсного потенціалу України в контексті її інтеграції в ЄС [] / С. О. Левицька, П. М. Скрипчук // Економіка України : науковий журнал. - 2014. - N 12. - С. 87-91. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Європейський Союз--Інтеграція


Дод.точки доступу:
Скрипчук, П.М.

Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

4.
Шифр: ТіР4/2016/2
   Журнал

Товари і ринки : міжнародний науково - практичний журнал/ Київський національний торговельно-економічний університет. - 2005 . - Виходить двічі на рік
2016р. N 2
Зміст:
Караваєв, Тарас. ХХ Симпозіум Міжнародного товариства товарознавців і технологів IGWT "Товарознавство в мінливому світі / Т. Караваєв. - С.5-8.
Ткаченко, Т. Міський і сільський туризм: формування і розвиток / Т. Ткаченко, О. Гладкий. - С.9-20. - Бібліогр. в кінці ст.
Власенко, І. Стан виробництва і споживання м’яса в Україні / І. Власенко, В. Власенко, Г. Лояніч. - С.21-31. - Бібліогр. в кінці ст.
Демченко, В. Експортно-імпортний потенціал зольних мікросфер в Україні / В. Демченко. - С.31-38. - Бібліогр. в кінці ст.
Стойкова, Т. Проблеми та фактори забезпечення безпечності й якості товарів / Т. Стойкова. - С.39-44. - Бібліогр. в кінці ст.
Кордзая, Н. Державне регулювання продовольчої безпеки / Н. Кордзая, Б. Єгоров. - С.45-56. - Бібліогр. в кінці ст.
Шаповал, С. Дослідження структурно-механічних властивостей пружно-в’язких тіл методом осьової деформації / С. Шаповал. - С.57-65. - Бібліогр. в кінці ст.
Осауленко, К. Кремнійорганічні покриття для захисту паперу / К. Осауленко. - С.66-72. - Бібліогр. в кінці ст.
Мережко, Н. Фізико-технічні властивості просочених кремнійорганічними сполуками пористих нерудних матеріалів / Н. Мережко, О. Золотарьова. - С.73-82. - Бібліогр. в кінці ст.
Притульська, Н. Критерії розробки харчових продуктів геродієтичного призначення / Н. Притульська, Д. Антюшко. - С.83-91. - Бібліогр. в кінці ст.
Белінська, С. Біологічна цінність білка капусти броколі / С. Белінська, С. Левицька. - С.92-99. - Бібліогр. в кінці ст.
Сичевський, М. Тест-система для ідентифікації сої лінії GTS40-3-2 / М. Сичевський, Я. Жукова, М. Вакуленко. - С.99-108. - Бібліогр. в кінці ст.
Лебська, Т. Профіль флейвору вершкового масла з морськими водоростями / Т. Лебська, О. Очколяс. - С.109-116. - Бібліогр. в кінці ст.
Апач, М. Морфометричні показники ідентифікації Rapana venosa / М. Апач, О. Сидоренко, Г. Буркацька. - С.117-129. - Бібліогр. в кінці ст.
Боліла, Н. Біологічна цінність білка акули катран / Н. Боліла. - С.130-137. - Бібліогр. в кінці ст.
Кравченко, М. Технологія пісочного печива зі шротами олійних культур / М. Кравченко, Л. Ткаченко, В. Михайлик. - С.138-147. - Бібліогр. в кінці ст.
Гніцевич, В. Технологія та біологічна цінність молочно-білкових копреципітатів / В. Гніцевич, Т. Юдіна, Л. Дейниченко. - С.148-157. - Бібліогр. в кінці ст.
Федорова, Д. Кінетика процесу сушіння та якість рибних напівфабрикатів / Д. Федорова, Р. Романенко. - С.158-177. - Бібліогр. в кінці ст.
Криворучко, М. Реологічні властивості пшеничного тіста з кокосовою клітковиною / М. Криворучко, Н. Форостяна. - С.177-184. - Бібліогр. в кінці ст.
Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі
Перейти до описів статей

5.
Шифр: ТіР4/2017/1
   Журнал

Товари і ринки : міжнародний науково - практичний журнал/ Київський національний торговельно-економічний університет. - 2005 . - Виходить двічі на рік
2017р. N 1
Зміст:
Галько, С. Світовий ринок ковдр і пледів / С. Галько, Г. Михайлова, В. Осієвська. - С.5-15. - Бібліогр. в кінці ст.
Мотузка, Ю. Управління якістю продуктів для ентерального харчування: процесно-орієнтований підхід / Ю. Мотузка. - С.16-26. - Бібліогр. в кінці ст.
Голуб, Б. Управління безпечністю харчових продуктів у торгівлі / Б. Голуб. - С.27-36. - Бібліогр. в кінці ст.
Індутний, В. Безпека пам’яток культури з металів / В. Індутний, Н. Мережко, К. Пірковіч. - С.36-49. - Бібліогр. в кінці ст.
Коломієць, Т. Якість безфосфатних порошків для прання білизни / Т. Коломієць, Л. Черняк. - С.50-57. - Бібліогр. в кінці ст.
Жалдак, М. Складові формування якості та безпечності дитячого взуття / М. Жалдак. - С.58-68. - Бібліогр. в кінці ст.
Свідерський, В. Хімічний склад і дисперсність зольних мікросфер / В. Свідерський, В. Демченко. - С.69-79. - Бібліогр. в кінці ст.
Галиш, В. Високоефективні сорбенти з продуктів переробки сільськогосподарської сировини / В. Галиш, Б. Пасальський, О. Севастьянова. - С.80-89. - Бібліогр. в кінці ст.
Антюшко, Д. Особливості стандартизації в Україні та світі зерна пшениці / Д. Антюшко. - С.90-101. - Бібліогр. в кінці ст.
Левицька, С. Пігментний комплекс замороженої капусти броколі / С. Левицька, С. Белінська, В. Кривошапка. - С.102-109. - Бібліогр. в кінці ст.
Мельник, О. Фізичні властивості яблук, оброблених інгібітором етилену / О. Мельник, Л. Худік. - С.110-119. - Бібліогр. в кінці ст.
Шульга, О. Їстівна плівка як фактор збереження якості помадних цукерок / О. Шульга, А. Чорна, О. Петруша. - С.120-130. - Бібліогр. в кінці ст.
Кравченко, М. Кінетика процесу сушіння рибного концентрату із атерини чорноморської / М. Кравченко, С. Шаповал, І. Данилюк. - С.131-139. - Бібліогр. в кінці ст.
Гніцевич, В. Технологія та біологічна цінність виробів із молочно-білкового концентрату / В. Гніцевич, Т. Юдіна, Л. Дейниченко. - С.139-148. - Бібліогр. в кінці ст.
Корзун, В. Технологія гомбовців підвищеної біологічної цінності з кисломолочного сиру / В. Корзун, І. Антонюк. - С.148-161. - Бібліогр. в кінці ст.
Федорова, Д. Технологічні аспекти використання фаршів із дрібних риб / Д. Федорова. - С.162-175. - Бібліогр. в кінці ст.
Романовська, О. Динаміка якості бісквітних напівфабрикатів при зберіганні / О. Романовська. - С.176-184. - Бібліогр. в кінці ст.
Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі
Перейти до описів статей

6.
Шифр: ТіР4/2017/2/2
   Журнал

Товари і ринки : міжнародний науково - практичний журнал/ Київський національний торговельно-економічний університет. - 2005 . - Виходить двічі на рік
2017р. т.2 N 2
Зміст:
Graf, H.-W. Konsumismus aus gesellschaftlicher und individueller perspektive / H.-W. Graf. - С.5-28. - Бібліогр. в кінці ст.
Лабурцева, О. Ефективність маркетингової діяльності підприємства в умовах ризику / О. Лабурцева. - С.28-39. - Бібліогр. в кінці ст.
Корж, М. Ресурсоорієнтована модель управління маркетингом виробничого підприємства / М. Корж, І. Чуб. - С.40-51. - Бібліогр. в кінці ст.
Лиса, С. Ринок логістичних послуг в Україні: динаміка, структура, перспективи / С. Лиса. - С.52-61. - Бібліогр. в кінці ст.
Ільченко, Н. Референтні моделі управління ланцюгами поставок підприємств торгівлі / Н. Ільченко, Д. Кочубей. - С.62-71. - Бібліогр. в кінці ст.
Белінська, С. Експортно-імпортний потенціал України в торгівлі замороженими овочами / С. Белінська, С. Левицька. - С.72-79. - Бібліогр. в кінці ст.
Чурсіна, Л. Економічна оцінка переробки стебел льону олійного в Україні / Л. Чурсіна, Т. Головенко, Л. Бартків. - С.79-95. - Бібліогр. в кінці ст.
Мережко, Н. Ринок кулькових ручок в Україні / Н. Мережко, А. Тернова, С. Сіренко. - С.96-103. - Бібліогр. в кінці ст.
Хахалєва, І. Ринкові перспективи фізіологічно функціональних напоїв / І. Хахалєва. - С.104-116. - Бібліогр. в кінці ст.
Паламар, В. Ринок натуральних шкір вУкраїні / В. Паламар. - С.117-126. - Бібліогр. в кінці ст.
Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі
Перейти до описів статей

7.


    Белінська, С.
    Біологічна цінність білка капусти броколі [] / С. Белінська, С. Левицька // Товари і ринки : міжнародний науково - практичний журнал. - 2016. - N 2. - С. 92-99. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Капуста броколі--Агротехніка
Кл.слова (ненормовані):
капуста броколі, амінокислотний склад, біологічна цінність, оцінка якості білка.
Анотація: Досліджено амінокислотний склад білка сортів капусти броколі, які районовані в Україні. Розраховано амінокислотний скор і визначено біологічну цінність білка. Встановлено, що білок капусти броколі є цінним джерелом незамінних амінокислот. Визначено сорти капусти броколі, білок яких має найвищу біологічну цінність.


Дод.точки доступу:
Левицька, С.

Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

8.


    Левицька, С.
    Пігментний комплекс замороженої капусти броколі [] / С. Левицька, С. Белінська, В. Кривошапка // Товари і ринки : міжнародний науково - практичний журнал. - 2017. - N 1. - С. 102-109. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Капуста броколі--Переробка
Кл.слова (ненормовані):
капуста броколі, рослинні пігменти, a- і b-хлорофіл, β-каротин, попередня обробка, заморожування.
Анотація: Наведено результати досліджень a- і b-хлорофілу та β-каротину в гібридах сортів капусти броколі, які районовані в Україні. Проаналізовано вплив способів попередньої обробки та заморожування на вміст рослинних пігментів. Установлено, що капуста броколі є цінним джерелом a- і b-хлорофілу. Визначено оптимальний спосіб попередньої обробки капусти, що забезпечує мінімальні втрати рослинних пігментів.


Дод.точки доступу:
Белінська, С.; Кривошапка, В.

Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

9.


    Белінська, С.
    Експортно-імпортний потенціал України в торгівлі замороженими овочами [] / С. Белінська, С. Левицька // Товари і ринки : міжнародний науково - практичний журнал. - 2017. - Том 2, N 2. - С. 72-79. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Овочівництво--Заморожування
Кл.слова (ненормовані):
швидкозаморожена плодоовочева продукція, експорт, імпорт.
Анотація: Досліджено експортно-імпортний потенціал України в торгівлі замороже­ними овочами. Встановлено, що швидке заморожування як спосіб консервування рослинної сировини має значні перспективи розвитку в Україні, що підтверджу­ється стабільним попитом на продукцію, оновленням асортименту, наявністю достатньої сировинної бази. Виявлено основні проблеми, які потребують вирішення задля підвищення конкурентоспроможності продукції вітчизняного виробництва.


Дод.точки доступу:
Левицька, С.

Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

10.
Шифр: ТіР4/2018/2
   Журнал

Товари і ринки : міжнародний науково - практичний журнал/ Київський національний торговельно-економічний університет. - 2005 . - Виходить двічі на рік
2018р. N 2
Зміст:
Голуб, Б. Концепції управління безпечністю хачових продуктів / Б. Голуб. - С.5-13. - Бібліогр. в кінці ст.
Михайлова, Г. Вимоги до безпечності постільних виробів з об’ємними наповнювачами / Г. Михайлова. - С.14-24. - Бібліогр. в кінці ст.
Левицька, С. Прогнозування якості швидкозамороженої капусти броколі / С. Левицька, С. Белінська, О. Мороз. - С.25-33. - Бібліогр. в кінці ст.
Гончарова, І. Адсорбційне очищення бюветної води від йонів Феруму(ІІІ) / І. Гончарова, Д. Головко. - С.34-45. - Бібліогр. в кінці ст.
Галиш, В. Сорбційні властивості шкаралупи кісточок абрикоса / В. Галиш, Н. Чикун, Б. Пасальський. - С.46-56. - Бібліогр. в кінці ст.
Чурсіна, Л. Класифікація технічного текстилю / Л. Чурсіна, О. Горач. - С.57-67. - Бібліогр. в кінці ст.
Демченко, В. Оцінка властивостей наповнювачів сумішей для мурування / В. Демченко. - С.68-77. - Бібліогр. в кінці ст.
Мережко, Н. Модифікування паперу на основі небіленої целюлози силоксанами / Н. Мережко, К. Осауленко. - С.78-88. - Бібліогр. в кінці ст.
Стретович, С. Оптимізація складу паперу для білових товарів / С. Стретович, Т. Глушкова, В. Комаха. - С.88-97. - Бібліогр. в кінці ст.
Індутний, В. Критерії оцінки якості ювелірних виробів з нефриту / В. Індутний, В. Юнда, К. Піркович. - С.98-109. - Бібліогр. в кінці ст.
Калайда, К. Господарсько-товарознавча оцінка сортів перцю солодкого, районованих в Україні / К. Калайда, А. Заболотна, В. Пиркало. - С.110-120. - Бібліогр. в кінці ст.
Чорна, А. Оптимізація складу їстівного покриття для збереження свіжості хлібобулочних виробів / А. Чорна. - С.120-132. - Бібліогр. в кінці ст.
Рудавська, Г. Підвищення антиоксидантної активності відновлених напоїв анистресової дії / Г. Рудавська, І. Хахалєва. - С.133-142. - Бібліогр. в кінці ст.
Антонюк, І. Технологія збитих солодких страв підвищенної біологічної цінності / І. Антонюк. - С.143-156. - Бібліогр. в кінці ст.
Ланиця, І. Якість посічених м’ясних виробів / І. Ланиця, Л. Гірняк. - С.157-164. - Бібліогр. в кінці ст.
Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі
Перейти до описів статей

11.


    Левицька, С.
    Прогнозування якості швидкозамороженої капусти броколі [] / С. Левицька, С. Белінська, О. Мороз // Товари і ринки : міжнародний науково - практичний журнал. - 2018. - N 2. - С. 25-33. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Капуста броколі
Кл.слова (ненормовані):
прогнозування, прогнозна модель, узагальнений показник, функція бажаності, швидкозаморожена капуста броколі.
Анотація: Розроблено прогнозну модель якості швидкозамороженої капусти броколі, попередньо витриману 20 хв у 3 %-му розчині кухонної солі залежно від найбільш впливових факторів – терміну зберігання (r = –0.84), масової частки аскорбінової кислоти (r = 0.91), кількісного вмісту ізотіоціанатів (r = 0.93), загального вмісту а- і b-хлорофілу (r = 0.91).


Дод.точки доступу:
Белінська, С.; Мороз, О.

Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

12.
Шифр: ТіР4/2019/1
   Журнал

Товари і ринки : міжнародний науково - практичний журнал/ Київський національний торговельно-економічний університет. - 2005 . - Виходить двічі на рік
2019р. N 1
Зміст:
Motuzka, I. Consumer rights protection: the priorities of the European Union / I. Motuzka, A. Lackova, M. Jarossova. - С.5-14. - Бібліогр. в кінці ст.
Азарова, І. Індикатори якості житла в Україні / І. Азарова. - С.14-27. - Бібліогр. в кінці ст.
Зіміна, А. Транспортні термінали в логістичних системах вантажопотоків / А. Зіміна. - С.28-39. - Бібліогр. в кінці ст.
Кордзая, Н. Асортимент батончиків зернових на регіональному ринку / Н. Кордзая, І. Ковалів. - С.40-51. - Бібліогр. в кінці ст.
Жалдак, М. Реологічні властивості модифікованих дисперсій монтморилоніту / М. Жалдак, О. Мокроусова. - С.52-60. - Бібліогр. в кінці ст.
Белінська, С. Прогнозування збереженості якості капусти броколі / С. Белінська, Н. Камєнєва, С. Левицька. - С.61-71. - Бібліогр. в кінці ст.
Романенко, О. Структурно-механічні параметри рибних пресервів під час зберігання / О. Романенко, О. Сидоренко, С. Шаповал. - С.71-83. - Бібліогр. в кінці ст.
Антонюк, І. Технологія десерту "Оксамит" з покращеним нутрієнтним складом / І. Антонюк. - С.84-95. - Бібліогр. в кінці ст.
Михонік, Л. Технологія безглютенового хліба з використанням заквасок спонтанного бродіння / Л. Михонік, І. Гетьман. - С.95-103. - Бібліогр. в кінці ст.
Пешук, Л. Якість варених ковбасних виробів з добавкою "Рекорд 75" / Л. Пешук, О. Горбач, Л. Вовк. - С.104-112. - Бібліогр. в кінці ст.
Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі
Перейти до описів статей

13.


    Белінська, С.
    Прогнозування збереженості якості капусти броколі [] / С. Белінська, Н. Камєнєва, С. Левицька // Товари і ринки : міжнародний науково - практичний журнал. - 2019. - N 1. - С. 61-71. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Капуста броколі--Зберігання і переробка
Кл.слова (ненормовані):
капуста броколі, багатокритеріальна оптимізація, функція бажаності Харрінгтона, коефіцієнт кореляції, показники якості.
Анотація: Проаналізовано динаміку якості капусти броколі районованих в Україні сортів, які придатні для вирощування в зонах Лісостепу, Степу й Полісся. Установлено оптимальні терміни її зберігання перед переробленням.


Дод.точки доступу:
Камєнєва, Н.; Левицька, С.

Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

 
© Національна наукова сільськогосподарська бібліотека НААН України
(ННСГБ НААН)
P.I.