Рейтинг@Mail.ru
Головна Спрощенний режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ННСГБ НААН - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Повнотекстові періодичні видання (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Свинарство -- М 'ясо та сало<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 по 4
1.


    Халак, В. І.
    Якісні показники м'яса та сала молодняку свиней [Текст] : научное издание / В. І. Халак // Вісник аграрної науки : науково - теоретичний журнал Української академії аграрних наук. - 2010. - N6. - С. 32-35. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Свинарство--М 'ясо та сало
   Якість продукції


Перейти до зовнішнього ресурсу: переглянути статтю

Є примірники у відділах: всього 2
Вільні: 2

Знайти схожі

2.


    Лучин, Ігор.
    Від чого залежить вихід м'яса [] / Ігор Лучин // AGROEXPERT. - 2011. - N 4. - С. 66-67
Рубрики: Свинарство--М 'ясо та сало


Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

3.


    Бірта, Г. О.
    Формування м'ясо-сальної продуктивності різних генотипів свиней [] / Г. О. Бірта, Ю. Г. Бургу // Вісник Полтавської державної аграрної академії : науково - виробничий, фаховий журнал . - 2012. - N 2. - С. 108-112. - Бібліогр. в кінці стор.
Рубрики: Свинарство--М 'ясо та сало


Дод.точки доступу:
Бургу, Ю.Г.

Є примірники у відділах: всього 3 : ХР (3)
Вільні: ХР (3)

Знайти схожі

4.


    Морару, Іон.
    Свині на м'ясо [] / Іон Морару // AGROEXPERT. - 2012. - N 11. - С. 64-86
Рубрики: Свинарство--М 'ясо та сало


Є примірники у відділах: всього 2 : ХР (2)
Вільні: ХР (2)

Знайти схожі

 
© Національна наукова сільськогосподарська бібліотека НААН України
(ННСГБ НААН)
P.I.