Рейтинг@Mail.ru
Головна Спрощенний режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ННСГБ НААН - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>A=Оболкина, В. І.@<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.


    Оболкина, В. І.
    Використання морквяного пектиновмісного пюре при створенні здобного печива з поліпшеними споживчими властивостями [Текст] / В. І. Оболкина, О. М. Кирпиченкова, Л. С. Букшина, Н. В. Олексієнко // Хлебный и кондитерский бизнес : научно-практический журнал. - 2014. - № 2. - С. 24-25
Рубрики: Кондитерські вироби--Пектин


Дод.точки доступу:
Кирпиченкова, О.М.; Букшина, Л.С.; Олексієнко, Н.В.

Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

 
© Національна наукова сільськогосподарська бібліотека НААН України
(ННСГБ НААН)
P.I.