Рейтинг@Mail.ru
Головна Спрощенний режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ННСГБ НААН - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>A=Букшина, Л. С.@<.>
Загальна кількість знайдених документів : 19
Показані документи с 1 по 10
 1-10    11-19 
1.


    Букшина, Л. С.
    Влияние технологических факторов на качество мучных кондитерских изделий из слоеного теста [] : научное издание / Л. С. Букшина, В. И. Оболкина // Продукты & ингредиенты. Производство, Переработка. Хранение. Реализация : научно-практический журнал. - 2010. - N3. - С. 24-26
Рубрики: Хліб та кондитерські вироби--Мучні кондитерські вироби


Дод.точки доступу:
Оболкина, В.И.

Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

2.


    Киселева, О. А.
    Использование хмеля в производстве хлебобулочных изделий [] : научное издание / О. А. Киселева, Л. С. Букшина // Продукты & ингредиенты. Производство, Переработка. Хранение. Реализация : научно-практический журнал. - 2010. - N6. - С. 38-39
Рубрики: Хлібобулочні вироби--Технологія виробництва--Хміль


Дод.точки доступу:
Букшина, Л.С.

Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

3.


    Лебедева, Л. Н.
    Модные тенденции в оформлении тортов [] / Л. Н. Лебедева, Л. С. Букшина // Продукты & ингредиенты. Производство, Переработка. Хранение. Реализация : научно-практический журнал. - 2011. - N 11. - С. 22-23
Рубрики: Кондитерські вироби--Торти


Дод.точки доступу:
Букшина, Л.С.

Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

4.


    Лебедева, Л. Н.
    Просеивание сыпучих материалов в автоматизированых системах транспортирования [Текст] / Л. Н. Лебедева, Л. С. Букшина // Хлебный бизнес : научно-практический журнал. - 2011. - N 1. - с.42-44
Рубрики: Техніка--Просіювання муки


Дод.точки доступу:
Букшина, Л.С.

Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

5.


    Волощук, Г. И.
    Свойства патоки и ее применение [Текст] / Г. И. Волощук, Н. В. Алексеенко, Л. С. Букшина // Хлебный бизнес : научно-практический журнал. - 2013. - N 1. - с.22-24. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Продукти рослинництва --Крохмаль


Дод.точки доступу:
Алексеенко, Н. В.; Букшина, Л.С.

Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

6.


    Киселева, О. А.
    Пищевые добавки в хлебобулочных изделиях [Текст] / О. А. Киселева, Л. С. Букшина // Хлебный и кондитерский бизнес : научно-практический журнал. - 2013. - № 4. - С. 26-27
Рубрики: Хліб та кондитерські вироби --Харчові добавки


Дод.точки доступу:
Букшина, Л.С.

Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

7.


    Букшина, Л. С.
    Особенности технологии производства мучных кондитерских изделий из слоеного теста на предприятиях малой мощности [Текст] / Л. С. Букшина, В. И. Оболкина // Хлебный и кондитерский бизнес : научно-практический журнал. - 2013. - № 5. - С. 24-26
Рубрики: Кондитерські вироби


Дод.точки доступу:
Оболкина, В.И.

Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

8.


    Оболкина, В. І.
    Використання морквяного пектиновмісного пюре при створенні здобного печива з поліпшеними споживчими властивостями [Текст] / В. І. Оболкина, О. М. Кирпиченкова, Л. С. Букшина, Н. В. Олексієнко // Хлебный и кондитерский бизнес : научно-практический журнал. - 2014. - № 2. - С. 24-25
Рубрики: Кондитерські вироби--Пектин


Дод.точки доступу:
Кирпиченкова, О.М.; Букшина, Л.С.; Олексієнко, Н.В.

Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

9.


    Букшина, Л. С.
    Корисна смакота [Текст] / Л. С. Букшина, Н. В. Олексієнко, О. О. Кисельова // Хлебный и кондитерский бизнес : научно-практический журнал. - 2014. - № 3. - С. 28-29
Рубрики: Харчові волокна


Дод.точки доступу:
Олексієнко, Н.В.; Кисельова, О.О.

Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

10.


    Букшина, Л. С.
    Перспективы повышения пищевой ценности мучных кондитерских изделий [Текст] / Л. С. Букшина, Г. И. Волощук, Т. В. Калиновская // Хлебный и кондитерский бизнес : научно-практический журнал. - 2014. - № 6. - С. 38
Рубрики: Кондитерські вироби--Технології


Дод.точки доступу:
Волощук, Г. И.; Калиновская, Т. В.

Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

 1-10    11-19 
 
© Національна наукова сільськогосподарська бібліотека НААН України
(ННСГБ НААН)
P.I.