Рейтинг@Mail.ru
Головна Спрощенний режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ННСГБ НААН - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Повнотекстові періодичні видання (2)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=М'ясо птиці<.>
Загальна кількість знайдених документів : 10
Показані документи с 1 по 10
1.


    Щербакова, Н. С.
    Визначення строків виведення препарату БІ-септин із м'яса птиці [] : научное издание / Н. С. Щербакова // Вісник Полтавської державної аграрної академії : науково - виробничий, фаховий журнал . - 2009. - N1. - С. 159-160. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: М'ясо птиці

Перейти до зовнішнього ресурсу: переглянути статтю


Знайти схожі

2.


    Свириденко, Т. А.
    Дослідження бар'єрного впливу солі в технології виготовлення продуктів із м'яса птиці [Текст] : научное издание / Т. А. Свириденко, Н. Ф. Усатенко, О. М. Скарбовійчук // Вісник аграрної науки : науково - теоретичний журнал Української академії аграрних наук. - 2009. - N9. - С. 72-74. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: М'ясо птиці


Дод.точки доступу:
Усатенко, Н.Ф.; Скарбовійчук, О.М.

Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

3.


    Копитець, Н.
    Український ринок м'яса птиці [] : научное издание / Н. Копитець // Мясной бизнес : ежемесячный научно-практический журнал. - 2010. - N2. - С. 77-80.
Рубрики: М'ясо птиці


Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

4.


    Дворська, Ю. Є.
    Контамінація м'яса птиці як джерело харчових токсикоінфекції [] : научное издание / Ю. Є. Дворська, Т. І. Фотіна // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія "Ветеринарна медицина" : науково-методичний журнал. - 2010. - N8. - С. 10-14. - Бібліогр. у кінці ст.
Рубрики: М'ясо птиці


Дод.точки доступу:
Фотіна, Т.І.

Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

5.


    Свириденко, Т. А.
    Вплив бактеріальних препаратів на ферментацію м'яса птиці [Текст] : научное издание / Т. А. Свириденко, Ц. О. Король , С. Г. Даниленко та ін. // Вісник аграрної науки : науково - теоретичний журнал Української академії аграрних наук. - 2010. - N6. - С. 58-61. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: М'ясо птиці
   Зберігання та переробка продукції--Препарати


Перейти до зовнішнього ресурсу: переглянути статтю

Дод.точки доступу:
Король, Ц.О.; Даниленко, С.Г.

Є примірники у відділах: всього 2
Вільні: 2

Знайти схожі

6.


    Масліков, М. М.
    Способи холодильного оброблення м'яса птиці [Текст] : научное издание / М. М. Масліков // Мясное дело : ежемесячный производственно-практический, рекламный журнал . - 2010. - N9. - С. 22-23. - Бібліогр. у кінці ст.
Рубрики: М'ясо птиці


Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

7.


    Яковлева, Н. Д.
    Инновации и мировые тренды в производстве и реализации мяса бройлеров [] / Н. Д. Яковлева // Ефективне птахівництво: генетика, інкубація, утримання, технології, обладнання, маркетинг, ветеринарія : спеціалізований журнал з питань птахівництва. - 2011. - N 12. - С. 6-7
Рубрики: М'ясо птиці


Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

8.


    Борисенко, А. А.
    Нейросетевое моделирование процесса вакуумного тумблирования при посоле мяса птицы [] / А. А. Борисенко, А. А. Брацихин, Е. А. Шаманаева, А. В. Зорин и др. // Хранение и переработка сельхозсырья : теоретический журнал. - 2011. - N 9. - С. 23-25. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Техніка--Вакуумні установки
   М'ясо птиці



Дод.точки доступу:
Брацихин, А.А.; Шаманаева, Е.А.; Зорин, А.В.

Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

9.


    Божко, С. Д.
    Производство мясорастительных полуфабрикатов из фарша птицы [] / С. Д. Божко, Л. В. Левочкина, Т. А. Ершова // Хранение и переработка сельхозсырья : теоретический журнал. - 2011. - N 3. - С. 19-20. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Харчові продукти
   Напівфабрикати--фарші

   М'ясо птиці



Дод.точки доступу:
Левочкина, Л.В.; Ершова, Т.А.

Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

10.


    Трухина, Т.
    Экономическая эффективность глубокой переработки мяса птицы [] / Т. Трухина // Ефективне птахівництво: генетика, інкубація, утримання, технології, обладнання, маркетинг, ветеринарія : спеціалізований журнал з питань птахівництва. - 2012. - N 2. - С. 15-18
Рубрики: М'ясо птиці


Є примірники у відділах: всього 2 : ХР (2)
Вільні: ХР (2)

Знайти схожі

 
© Національна наукова сільськогосподарська бібліотека НААН України
(ННСГБ НААН)
P.I.